Fotoalbum 2018

Atter i år var der skovtur til Gribsø. Vejret så ikke alt for godt ud fra morgenstunden af, men heldigvis ændrede det sig ved middagstid. Solen skinnede fint over Gribsø, og mange var mødt frem til dagens aktiviteter. Det så ud til at alle fik en dejlig dag i skoven.

"Mad for mænd"-holdet har haft sæsonafslutning. Det forlyder, at holdet stadig er en stor succes, og at alle hygger sig gevaldigt.

Onsdag den 18. april 2018 var der Åbent hus i Centeret. Om formiddagen var der arrangeret arbejdende værksteder, morgengymnastik og Linedance. Om eftermiddagen var der modeshow efterfulgt af kaffe og kage med dertil hørende musik af Harmonikabanden. Mange var mødt op, og det så ud til at alle havde en god dag.

Mandag den 16. april 2018 fejrede vi GS's 30 års jubilæum for centerets brugere. Der blev serveret både velkomstdrink, kaffe og kage. Kagen var selvfølgelig lavet af vores dygtige kagedamer. Der blev også holdt fine taler af bl.a. Pia Foght.

Den 8-1 var der nytårskur, hvor vi ønskede hinanden et godt nytår.

Den 3-1-18 fejrede vi 25 års jubilæum for Lis's ansættelse i GH. Mange var mødt op for at lykønske hende, og flere holdt taler med mange rosende ord til/om hende. Det var en festdag, som vil blive husket længe.

* *

Comments are closed.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers:

No announcement available or all announcement expired.