Fotoalbum 2018

Den 17-12-18 holdt vi atter den traditionelle juleafslutning i GS med gløgg og æbleskiver samt dans om juletræet. En hyggelig og dejlig tradition, som havde mange deltagere. Nedenfor lidt billeder fra dagen.

Den 13. december afholdt vi Luciadag, hvor Gribskov Seniorcenter fyldtes af glade Lucia børn fra Nordstjerneskolens 4. klasser. Du kan se lidt foto nedenfor samt en video under menupunktet "Videoer".

Den 10-12-2018 havde vi besøg af gruppen Dyveke. Dejlig musikalsk oplevelse med tankerne lagt mange år tilbage, imod revykunst og ikke mindst film/teater. Samtidigt fik vi tankerne ledt ind på Liva Weel, som mange husker fra denne epoke.

Her er lidt billeder fra en ny aktivitet i GS regi, Tai Chi. Som det ses hygger deltagerne sig vist meget. Desværre er der ikke i øjeblikket plads til flere deltagere, men man kan altid blive skrevet op på ventelisten.

En lille historie om fredag aften den 7. december. Søren og jeg var inviteret til ”madmændenes” juleafslutning på Nordstjerneskolen i Hjemkundskabslokalet. Det har vi været nogle år efterhånden, så det var med stor glæde og forventning at vi mødte frem. Det første der mødte os var en åben dør med en kop som kile, så vi kunne komme ind (det er jo et madhold.) I køkkenet blev vi mødt af et langt veldækket bord til 37 personer og et julemenukort med 5 retter. Rejesuppe med sprøde urter og brød, fasan i tartelet med dadler og æbler, svøbt vildand på skovbund med hasselback kartoffel og andeskysovs, gratineret brie på smørristet toast med æble, rosmarin, honning og balsamico glace og til slut en chokoladefromage. Hvilken overdådighed af velsmagende retter, anrettet og serveret af de grupper der havde stået for tilberedningen. Tusind tak til ”Madmændene” som brillerede med flot kogekunst – Tak for hyggelig samvær med alle deltagerne og ikke mindst en kæmpe tak til kokken Martin som styrer slagets gang når mændene mødes.

Den 2-12-2018 deltog vi i Julemærkemarchen. Den foregik i Fredensborg, hvor man kunne vælge mellem 2 ruter på henholdsvis 5 eller 10 km. – Efter sigende var det en dejlig tur. Nedenfor kan du se billeder fra turen, som er fotograferet af Lis.

Så blev der atter afholdt en rigtig hyggelig julefrokost i GS. God mad, god musik og en særdeles god betjening af vores egne frivillige.

Atter i år var der skovtur til Gribsø. Vejret så ikke alt for godt ud fra morgenstunden af, men heldigvis ændrede det sig ved middagstid. Solen skinnede fint over Gribsø, og mange var mødt frem til dagens aktiviteter. Det så ud til at alle fik en dejlig dag i skoven.

"Mad for mænd"-holdet har haft sæsonafslutning. Det forlyder, at holdet stadig er en stor succes, og at alle hygger sig gevaldigt.

Onsdag den 18. april 2018 var der Åbent hus i Centeret. Om formiddagen var der arrangeret arbejdende værksteder, morgengymnastik og Linedance. Om eftermiddagen var der modeshow efterfulgt af kaffe og kage med dertil hørende musik af Harmonikabanden. Mange var mødt op, og det så ud til at alle havde en god dag.

Mandag den 16. april 2018 fejrede vi GS's 30 års jubilæum for centerets brugere. Der blev serveret både velkomstdrink, kaffe og kage. Kagen var selvfølgelig lavet af vores dygtige kagedamer. Der blev også holdt fine taler af bl.a. Pia Foght.

Den 8-1 var der nytårskur, hvor vi ønskede hinanden et godt nytår.

Den 3-1-18 fejrede vi 25 års jubilæum for Lis's ansættelse i GH. Mange var mødt op for at lykønske hende, og flere holdt taler med mange rosende ord til/om hende. Det var en festdag, som vil blive husket længe.

* *

Comments are closed.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers: