Om os

Gribskov Seniorcenter: GS Hvad er det? – og for hvem?

Gribskov Seniorcenter er kommunens tilbud til alle pensionister, både folkepensionister og førtidspensionister, samt efterlønsmodtagere bosiddende i kommunen.

Gribskov Seniorcenter (Tidligere navngivet Helsinge Aktivitets Center) blev åbnet i 1988 og har siden da været rammen omkring mange forskelligartede aktiviteter med udgangspunkt i brugergruppens egne ønsker og initiativer.

Gribskov Seniorcenter er baseret på – hjælp til selvhjælp – det vil sige at mange af vore aktivitetstilbud ledes af frivillige, meget ofte fra vor egen brugergruppe. Dette er ensbetydende med at vore medlemmer har stor indflydelse på centerets dagligdag.

Du kan læse mere om os i dette magasin: Gribskov Seniorcenter-Seniorer på toppen.

Vores motto:

“Et levende center – hvis du gør dit til det”

Dét fokuserer vi meget på i vores hverdag. Praktisk taget alle aktiviteter er afhængige af frivillige/brugere der giver en hånd med, stort eller småt, alt har ligeværd.

Vi har en lang række faste aktiviteter skemalagt i ugens løb. Herudover har vi også mange enkeltstående arrangementer f.eks. fester, foredrag, videofremvisninger, koncerter, ture og lignende. (Se Arrangementer)

Der er altid mulighed for at komme og få en snak og en rundvisning på centeret.

Du kan ringe på 72 49 91 75 og høre mere.

I vores hyggelige spisestue er der mulighed for at købe varme eller kolde drikke, ofte vil der også være tilbud om boller, kage eller lignende. Køkkenet har åbent mandag – torsdag kl. 10.00 – 14.30.

Gribskov Seniorcenter har åbent alle hverdage:

Mandag – onsdag 9.30-16.30
Torsdag 9.30-17.00
Fredag 9.30-13.00

Medlemskab af GS

Det koster et årligt medlemskontingent for deltagelse i GS’s aktiviteter. Her har du så mulighed for at deltage i diverse arrangementer, samt give din mening til kende på brugermøderne 1 gang om måneden.

Alle har tale- og stemmeret på møderne.

Har dette din interesse, så kom og vær med. Vi glæder os til at se dig.

Comments are closed.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers: