Fotoalbum 2019

Sidst i august var der traditionen tro skovtur til Gribsø. Vi har modtaget billeder fra Flemming fra turen. Som det kan ses, deltog han sammen med cykelholdet. Nyd også de fine naturbilleder.

I august havde vi besøg af duoen Eva og Søren. Søren har været jazzpianist fra 1979-2017. Eva har igennem hele sit liv været sanger. De spillede evergreens i en jazz'et indpakning. Et fint arrangement med mange fremmødte, hvor der også var rig mulighed for at synge med.

I juni fik vi besøg af to repræsentanter fra Dansk Arbejder Idrætsforbund. De kom for at hylde holdet fra Vejby gymnastik, som havde deltaget i Skridttællerkonkurrencen og vundet konkurrencen stort. Holdet havde gået 1.519.006 skridt, hvilket var 58.843 skridt mere end nr. 2. En flot sejr. I gennemsnit har hver deltager på holdet gået 18.083 skridt pr. dag eller sagt på en anden måde 252.667 skridt i løbet af kampagnen. Flot gået. Seniorcenteret havde sørget for vin og frugt til pokaloverrækkelsen. Et flot arrangement.

Den 6-6-2019 holdt vi vores traditionelle sommerfest i Valby forsamlingshus. Der blev serveret bøffer, pølser og diverse tilbehør efterfulgt af kaffe og kage. Et skønt og dejligt arrangement, som blev nydt med stort velbehag. Tak til arrangørerne for en dejlig eftermiddag.

I juni blev der afholdt Kulturnat i Helsinge, hvor der bl.a. var uddeling af tilskud fra Det grønne hus: Fik GS tilskud fra det Grønne hus? Ja træværkstedet fik 20.000 til træværkstedets 2 nye drejebænke, og systuen fik 13.000 til 2 nye symaskiner. Vi takker mange gange.

Lidt foto fra Line Dance holdets afslutning på forårs sæsonen. Optræden med syngepiger.

I maj måned havde Steen Grenbom arrangeret en tur til Gisselfeld. Det var en pragtfuld tur, som startede på et gammelt traktørsted gemt væk i Gisselfelds skove. Efter en dejlig frokost gik turen til naturoplevelser i nye højder “Camp Adventure”, hvor man ad gangbroer gik ud til “Skovtårnet” der er 45 m højt, og ad andre gangbroer tilbage. En samlet tur på ca. 3,5 km, og den tog ca. 2 timer i pensionist tempo. Billederne fortæller lidt om oplevelsen.

Den 15. april havde vi igen besøg af Frank og Nellie til en ny sangeftermiddag. Det var en spændende og herlig eftermiddag, hvor der også var rig lejlighed til at røre sangmusklerne. Prikken over i'et var selvfølgelig Mariannes lækre kage.

Så blev der atter holdt afslutning efter en hyggelig sæson med Mad for mænd holdet. Det siges, at madholdet er en stor succes, og at der er stor tilfredshed med kokkens indsats. Stor tak til Martin for endnu en vellykket sæson.

Hos Gribskov Seniorcenter har vi i mange år haft et malerhold, som bliver undervist af Flemming Hardt. Her kan du se foto fra årets fernisering. Mange fine billeder blev fremvist.

Vores togklub har været på 2 ture i løbet af foråret. Du kan se lidt billeder fra dem her

Så fik vi atter holdt forårsfest med god mad, levende musik og mange dejlige festglade mennesker. De viste foto er modtaget fra Flemming. - Stor tak til de frivillige, som havde arrangeret festen.

Den 26-2-2019 var der inviteret til dialogmøde med borgmester Anders Ger- ner Frost og Pia Foght. Mange var mødt op for at møde politikerne, og der blev diskuteret mange emner vedrørende det at være senior i Gribskov - især de aktuelle opgaver som hjemmepleje, sygepleje, seniorboliger, offentlig transport, m.m.

Comments are closed.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers: