Fotoalbum 2019

Som traditionen tro blev der også i år holdt julefest med gløgg og æbleskiver, julesalmer, uddeling af gaver til personalet og dans om juletræet. En dejlig eftermiddag fyldt med dejlig julehygge.

Den 13-12-19 havde mændenes madhold juleafslutning med deltagelse af deres hustruer og samlevere. Så rigtig mange deltog. Der blev serveret en 5 retters menu. Som det fremgår af billederne, så det ud til at der var god gang i køkkenet og alle hyggede sig. Stor ros til kokken, Martin, for hans indsats med at gøre holdet til en succes.

Den 9-12-2019 var der traditionen tro arrangeret julefrokost. Mange var mødt op og snakken gik lystigt rundt om bordene mens man nød hinandens selskab og maden. Som sædvanligt et hyggeligt arrangement. Stor tak til vores frivillige arrangører.

Her er lidt foto fra Gribskov Seniorcenters deltagelse i årets Julemærkemarch. Seniorcenteret var repræsenteret med mange deltager, og det forlød, at man havde en god tur i fint solskinsvejr. Fotografer: Lis og Kaj.

Sidst i november, 2019 havde Gribskov Seniorcenter arrangeret julemarked med mange flotte ting, som var fremstillet af centerets frivillige. Mange var mødt op, og der var en rigtig god stemning. Her kan du se lidt foto fra weekenden.

Traditionen tro blev der også i år afholdt Mortens eftermiddag, hvor der blev serveret ½ and, risalamande, kaffe og småkager. Alt sammen krydret med god underholdning af Frank og Nellie. Der var fuldt hus, og alle så ud til at hygge sig.

Den 27. oktober 2019 var der arrangeret koncert i Gribskov kultursal med Halfdanskerne. En herlig og dejlig oplevelse. Nedenfor er der lidt foto af kunstnerne.

I september havde vi den traditionelle høstfest med lækker mad og underholdning. De viste foto er leveret af Flemming

Vi har modtaget dette indlæg og de viste foto fra Kaj: Tirsdag den 8. oktober, tog vi 9 personer, med toget til København, i regnvejr. Det er lidt problematisk, for man skal skifte tog, pga. den nye ringbane, men vel fremme gik vi fra Hovedbanegården, og hen til Glyptoteket, det regnede stadigvæk. Der var kø for at komme ind, tirsdag er det gratis at komme ind, det var der mange der benyttede sig af. Vi gik rundt og så de forskellige udstillinger, men nogle havde set noget som andre ikke havde set, så de 2 timer vi var der, er på en måde ikke nok, men vi havde en aftale med Karla. Karla er en lille restaurant, på Dantes plads nr. 1. Der fik vi efter eget valg noget at drikke, øl fra Svaneke bryghus (Det er altid godt). Flere valgte en Karla burger, der er meget mad i sådan en! Nogle valgte Karlas frokost platte, den er der også meget mad i! En valgte en pariser bøf, den så godt ud. Da vi forlod restauranten, meget mætte, skinnede solen, så det var en dejlig gå tur, i mod Hovedbanegården. En dejlig tur, godt ledet af Yvonne Alex, hun har styr på København!

Sidst i august var der traditionen tro skovtur til Gribsø. Vi har modtaget billeder fra Flemming fra turen. Som det kan ses, deltog han sammen med cykelholdet. Nyd også de fine naturbilleder.

I august havde vi besøg af duoen Eva og Søren. Søren har været jazzpianist fra 1979-2017. Eva har igennem hele sit liv været sanger. De spillede evergreens i en jazz'et indpakning. Et fint arrangement med mange fremmødte, hvor der også var rig mulighed for at synge med.

I juni fik vi besøg af to repræsentanter fra Dansk Arbejder Idrætsforbund. De kom for at hylde holdet fra Vejby gymnastik, som havde deltaget i Skridttællerkonkurrencen og vundet konkurrencen stort. Holdet havde gået 1.519.006 skridt, hvilket var 58.843 skridt mere end nr. 2. En flot sejr. I gennemsnit har hver deltager på holdet gået 18.083 skridt pr. dag eller sagt på en anden måde 252.667 skridt i løbet af kampagnen. Flot gået. Seniorcenteret havde sørget for vin og frugt til pokaloverrækkelsen. Et flot arrangement.

Den 6-6-2019 holdt vi vores traditionelle sommerfest i Valby forsamlingshus. Der blev serveret bøffer, pølser og diverse tilbehør efterfulgt af kaffe og kage. Et skønt og dejligt arrangement, som blev nydt med stort velbehag. Tak til arrangørerne for en dejlig eftermiddag.

I juni blev der afholdt Kulturnat i Helsinge, hvor der bl.a. var uddeling af tilskud fra Det grønne hus: Fik GS tilskud fra det Grønne hus? Ja træværkstedet fik 20.000 til træværkstedets 2 nye drejebænke, og systuen fik 13.000 til 2 nye symaskiner. Vi takker mange gange.

Lidt foto fra Line Dance holdets afslutning på forårs sæsonen. Optræden med syngepiger.

I maj måned havde Steen Grenbom arrangeret en tur til Gisselfeld. Det var en pragtfuld tur, som startede på et gammelt traktørsted gemt væk i Gisselfelds skove. Efter en dejlig frokost gik turen til naturoplevelser i nye højder “Camp Adventure”, hvor man ad gangbroer gik ud til “Skovtårnet” der er 45 m højt, og ad andre gangbroer tilbage. En samlet tur på ca. 3,5 km, og den tog ca. 2 timer i pensionist tempo. Billederne fortæller lidt om oplevelsen.

Den 15. april havde vi igen besøg af Frank og Nellie til en ny sangeftermiddag. Det var en spændende og herlig eftermiddag, hvor der også var rig lejlighed til at røre sangmusklerne. Prikken over i'et var selvfølgelig Mariannes lækre kage.

Så blev der atter holdt afslutning efter en hyggelig sæson med Mad for mænd holdet. Det siges, at madholdet er en stor succes, og at der er stor tilfredshed med kokkens indsats. Stor tak til Martin for endnu en vellykket sæson.

Hos Gribskov Seniorcenter har vi i mange år haft et malerhold, som bliver undervist af Flemming Hardt. Her kan du se foto fra årets fernisering. Mange fine billeder blev fremvist.

Vores togklub har været på 2 ture i løbet af foråret. Du kan se lidt billeder fra dem her

Så fik vi atter holdt forårsfest med god mad, levende musik og mange dejlige festglade mennesker. De viste foto er modtaget fra Flemming. - Stor tak til de frivillige, som havde arrangeret festen.

Den 26-2-2019 var der inviteret til dialogmøde med borgmester Anders Ger- ner Frost og Pia Foght. Mange var mødt op for at møde politikerne, og der blev diskuteret mange emner vedrørende det at være senior i Gribskov - især de aktuelle opgaver som hjemmepleje, sygepleje, seniorboliger, offentlig transport, m.m.

Comments are closed.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers: