Fotoalbum 2020

Foto fra Julemærkemarchen søndag den 6-12-20. Der blev gået fra gårdspladsen ved Seniorcentret i grupper på 10 personer med start kl. 9.15 for det første hold (10 km.), derefter hvert kvarter. Der var tilrettelagt en rute på 10 km og en på 5 km. Efterfølgende var der frokost på Seniorcentret og overrækkelse af medaljer/diplomer.

Fredag den 27-11-20 var der arrangeret tur til Gyrstinge kro og Birkegårdens haver. På Gyrstinge Skovkro fik vi 2 retters julemenu. Bagefter fortsatte vi til Birkegårdens Haver, hvor vi kunne nyde julepynten i deres 3 haver. Her var der også mulighed for at købe en kop kaffe eller et glas gløgg. - Da mørket faldt på gik turen tilbage til Helsinge.

I oktober var der årskoncert i Seniorcentret med Erik Grip. Rigtig god underholdning med både viser og "røverhistorier". En dejlig eftermiddag i Coronaens slør, hvor alle corona-regler blev overholdt (afstand, mundbind, afspritning).

I dag (21-9-20) skulle vi have haft høstfest med grill i Valby forsamlingshus, men det blev desværre aflyst på grund af corona-restriktionerne. I stedet for blev der lavet grill i gården ved centeret. Et fint initiativ af Lis, Stine og brugerrådet med god mad, eminent servering og social hygge i coronaens ånd. Nedenfor lidt foto fra arrangementet.

Efter en længere pause var der atter åbnet op for "Vi spiser sammen" i Centeret. Dog blev det afholdt efter gældende Corona-regler - blandt andet med begrænset deltagerantal for at overholde afstanden. Vi fik stegt lever og citronfromage. Begge retter smagte godt, og der var selvfølgelig mulighed for masser af snak og hygge. Stor tak til arrangørerne for et godt arrangement.

Midt i corona-tiden var der arrangeret hyggekomsammen på Græsted kro. Der var bestilt en platte med sild, lun fiskefilet, skinke og ost efterfulgt af kaffe. Efter frokosten underholdt krofatter, Rene Richardt, med lidt historiefortælling om ham selv og kroen. Vi havde en hyggelig eftermiddag sammen, Rigtigt dejligt at ses igen.

Så er vi så småt igang igen, selvom Corona-virussen stadig driller. - Vi har været på tur til Gribsø enten med tog, cykel eller stavstænger! Det var en fantastisk dag med super vejr, snak på tværs, frokost og Skovbanko.

I foråret 2020 blev Danmark lukket ned på grund af Corona-virussen. Dette betød også en lukning af Seniorcentret. Alle aktiviteter blev aflyst og vi gik alle hver til sit. Men som I kan se af billederne blev der alligevel åbnet lidt op for at mødes en gang imellem med hinanden. Her er lidt foto fra livet i centeret i en Corona tid.

I forbindelse med Corona-virussen gik alt næsten i stå på Centeret. Eneste mulighed for at mødes var at være udenfor bygningen. Der blev derfor rejst et telt, hvor man kunne komme og socialisere. Her kan du se nogle billeder fra rejsningen af teltet og aktiviteter i og udenfor teltet.

Den 17-2-2020 havde vi generalforsamling. Som du kan se på billederne, var der mange detagere. Alt foregik i ro og orden. Efterfølgende blev et nyt brugerråd sammensat. Navnene fremgår af billedet.

Mandag den 13. januar afholdt vi Seniorscentrets traditionelle nytårskur, hvor der både blev serveret lidt til maven og ganen.

Den 26. januar 2020 afholdte vi Nytårskoncert i Gribskov Kultursal med underholdning af Fredensborg Byorkester og solist og konferencier Stefan G.Rasmussen. En fantastisk oplevelse med god musik og sang. Som det ses på billederne, var der også mange tilskuere.

 

Comments are closed.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers: