Foto fra Kulturnat og præmieoverrækkelse for Skridttælling

Atter lidt billeder fra vores mange aktiviteter. Du kan se billeder fra Helsinge kulturnat, hvor GS deltog med en bod samt fik overrakt tilskud fra Det grønne hus. Derudover er der også nogle foto fra præmieoverrækkelsen til Styrk din krop gruppen for deres flotte indsats ved skridttælling. Du kan se billederne her.

Posted in Information | Leave a comment

2019-05 Udflugt til Gisselfeld

I maj måned var der arrangeret en tur til Gisselfeld tårnet. Efter sigende skulle det have været en rigtig dejlig tur. Du kan se billeder her.

Posted in Information, Udflugter | Leave a comment

2019-06 Sommerfest i Valby forsamlingshus

Den 6-6-2019 afholdt vi den traditionelle sommerfest i Valby forsamlingshus. Et skønt arrangement, der som sædvanligt havde mange deltagere. Stor tak til arrangørerne for en dejlig eftermiddag med god mad og underholdning. 

Du kan se billeder fra festen her

Posted in Information | Leave a comment

Bæreposer

 

I disse tider hvor der er meget fokus på miljøet, melder Centeret sig nu også under fanerne med miljøvenlige bæreposer med Centerets logo. Poserne er af god kvalitet og kan købes i vores sekretariat til et rimeligt beløb. 

Poserne findes med både korte og lange hanke

Posted in Information | Leave a comment

Sangeftermiddag med Frank og Nellie

Den 15. april havde vi igen besøg af Frank og Nellie til en ny sangeftermiddag. Det var en spændende og herlig eftermiddag, hvor der også var rig lejlighed til at røre sangmusklerne. Prikken over i’et var selvfølgelig Mariannes lækre kage. Du kan se lidt billeder her og en video her med lidt smagsprøver.

Posted in Hjemmesidegruppen, Information | Leave a comment