Foto fra forårsfest 2019

Jeg har modtaget billeder fra vores forårsfest fra Flemming. – I øvrigt en god fest med god mad, levende musik og mange glade deltagere. Billederne kan du se her.

Posted in Information | Leave a comment

endnu en test

adsdjkhadhhdhdhd 👿 

Posted in Information | Leave a comment

Dialogmøde med borgmester Anders Gerner Frost og Pia Foght

Tirsdag d. 26. februar var der inviteret til dialogmøde med borgmester Anders Gerner Frost og Pia Foght. Mange var mødt op for at deltage i dialogen. Du kan se lidt billeder her.

Posted in Information | Leave a comment

Juleafslutning

Traditionen tro havde vi atter i år en hyggelig og dejlig juleafslutning i GS med gløgg og æbleskiver. I kan se lidt billeder fra dagen i galleriet samt en lille video under videoer.

I ønskes alle en glædelig jul og et godt nytår.
Mange julehilsner fra
Web-redaktørerne Kjartan og Bjarne

 

Posted in Information | Leave a comment

GS i julens tegn og Follow-knappen

Som sædvanlig foregår der rigtig meget i GS i december måned. Du kan nu se billeder og video fra nogle af disse begivenheder under Fotoalbum 2018 og Videoer

Flere har bemærket, at Follow-knappen i nederste højre hjørne ikke fungerer. Når man klikker på knappen, kommer der et lille vindue op, hvor man skal indtaste sin e-mail adresse. Derefter klikker man på “Sign me up”. Dette medfører, at man får tilsendt en e-mail til den e-mail, som man indtastede. Ved at følge instrukserne i denne e-mail, accepter man, at man får tilsendt en e-mail, når der er nye indlæg på hjemmesiden. Flere har bemærket, at de ikke får nogen e-mail fra hjemmesiden. Dette kan skyldes, at e-mailen fra hjemmesiden er blevet lagt i Spam-mappen. Så check din Spam-mappe, hvis du ikke har fået e-mailen i din indbakke !!

Posted in Hjemmesidegruppen | Leave a comment