Covid-19 info fjernet – Nye foto 2021

Da Corona-virus restriktionerne er ophørt, er al info vedrørende virussen blevet fjernet fra hjemmesiden. Hvis restriktionerne atter bliver indført, vil vi naturligvis videreformidle informationen igen enten her på hjemmesiden eller på anden vis.

Til info er der atter blevet lagt nye foto på hjemmesiden fra nogle af de sidst forgangne aktiviteter. Klik her for at se dem.

Posted in Information | Leave a comment

Sommerhilsen 1-7-21

Os, der er tilmeldt e-mail fra centeret, har modtaget en sommerhilsen fra Lis med diverse information om, hvad der skal ske i centeret i den kommende tid. I kan se e-mailen her.

I ønskes alle en god sommer 😎 😎 

Posted in Information | Leave a comment

Foto fra frokost-arrangement og Holmegaard tur

Nye billeder fra to imponerende arrangementer er blevet tilføjet fotoalbummet. Det ene er turen til Holmegård værk og det andet er det sidste af de tre frokostarrangementer. Undertegnede deltog kun i det sidste, hvor jeg nød tarteletterne og den efterfølgende kage. Som sædvanligt en god oplevelse i samvær med dejlige mennesker. – I kan se billederne her.

Ha en god sommer 😎 

Bjarne

Posted in Information | Leave a comment

Bakketur 22-6-21

Den 22-6-21 var det endeligt muligt at gennemføre den Corona-forsinkede Bakketur. Turen blev gennemført i dejligt vejr. Der blev serveret lækker mad og efterfølgende var der mulighed for på egen hånd at nyde Bakkens mange forlystelser. Det så dog ud til at flere blot foretrak at nyde en lille is eller andre lækkerier. Alt i alt en pragtfuld tur med dejligt samvær. Du kan se foto fra turen her.

Posted in Information | Leave a comment

Generalforsamling 21-6-2021

Husk Generalforsamling mandag 21-6-2021 i salen. Du kan se mere her om valg til Brugerrådet.

Posted in Information | Leave a comment