Program for efteråret 2020

Brugerrådet har udfærdiget et imponerende program for efteråret 2020. Det kan hentes på Centeret. Har du ikke mulighed for selv at hente det, kan du se det/hente det her:

Gang i efteråret 2020

Bemærk tiderne for tilmelding. Alle ture udbydes til en særdeles attraktiv pris. Samtidigt er det jo også nogle fantastiske ture :-D. 

Aktivitetskalender for efteråret 2020 kan ses her: 2020-10-Kalender

Posted in Information | Leave a comment

Nyhedsbrev fra Lis 01-10-2020

Så er der atter et nyhedsbrev fra Lis. 

Klik her for at se det: 201001-Lis

Posted in GS's ledelse, Information | Leave a comment

Nyhedsbrev fra Lis – 22-9-20

Hvis du har oplyst din e-mail til Lis, har du modtaget et nyhedsbrev fra Lis. Hvis du ikke har, kan du se det her. Klik her.

 

Posted in GS's ledelse, Information | Leave a comment

Grill på Centeret

I dag skulle vi have haft høstfest med grill i Valby forsamlingshus, men det blev desværre aflyst på grund af corona-restriktionerne. I stedet for blev der lavet grill i gården ved centeret. Et fint initiativ af Lis, Stine og brugerrådet med god mad, eminent servering og social hygge i coronaens ånd. Du kan se lidt foto fra arrangementet her

Posted in Information | Leave a comment

Græsted kro

Den 26-8-20 var der arrangeret komsammen på Græsted kro. Det blev til en hyggelig eftermiddag med et glædeligt gensyn med nogle af centerets medlemmer. Da vi stadig er omfattet af diverse Corona restriktioner var deltagerantallet begrænset. – Klik her for at se billeder.

Posted in Information | Leave a comment