Juleafslutning

Traditionen tro havde vi atter i år en hyggelig og dejlig juleafslutning i GS med gløgg og æbleskiver. I kan se lidt billeder fra dagen i galleriet samt en lille video under videoer.

I ønskes alle en glædelig jul og et godt nytår.
Mange julehilsner fra
Web-redaktørerne Kjartan og Bjarne

 

Posted in Information | Leave a comment

GS i julens tegn og Follow-knappen

Som sædvanlig foregår der rigtig meget i GS i december måned. Du kan nu se billeder og video fra nogle af disse begivenheder under Fotoalbum 2018 og Videoer

Flere har bemærket, at Follow-knappen i nederste højre hjørne ikke fungerer. Når man klikker på knappen, kommer der et lille vindue op, hvor man skal indtaste sin e-mail adresse. Derefter klikker man på “Sign me up”. Dette medfører, at man får tilsendt en e-mail til den e-mail, som man indtastede. Ved at følge instrukserne i denne e-mail, accepter man, at man får tilsendt en e-mail, når der er nye indlæg på hjemmesiden. Flere har bemærket, at de ikke får nogen e-mail fra hjemmesiden. Dette kan skyldes, at e-mailen fra hjemmesiden er blevet lagt i Spam-mappen. Så check din Spam-mappe, hvis du ikke har fået e-mailen i din indbakke !!

Posted in Hjemmesidegruppen | Leave a comment

Julefrokost 2018

Så fik vi afholdt julefrokost 2018. En dejlig eftermiddag med god mad, fin underholdning og skønt samvær med andre ligestillede. En stor tak til vores frivillige, som arrangerede festen og betjente os. I kan se lidt foto fra begivenheden her.

Posted in Information | Leave a comment

Frivillig fredag – 28-9-2018

Margrethe

Den 28-9-2018 fejrede Gribskov kommune den årlige Frivillig fredag, hvor bl.a. vores allesammens Margrethe fik overrakt Seniorprisen. Jeg tror, at mange synes, at det var meget velfortjent.

Stort tillykke til Margrethe  🙂 

Klik her for at se mere

Posted in Information | Leave a comment

Skovtur til Gribsø

Den 20-8-18 var der udflugt til Gribsø. Vejret var fint, og humøret i top. Du kan se foto fra turen ved at klikke her.

Posted in Information | Leave a comment