Info fra Lis 06-01-2021

Der er blevet udsendt nye informationer fra Lis om Corona-situationen og om nye tiltag. Du kan se dem her.

Posted in Information | Leave a comment

Forlængelse af Corona-restriktionerne

Så kom der endnu en forlængelse af Corona-restriktionerne, hvilket gav anledning til at Lis atter måtte til tasterne. Følgende er modtaget fra Lis:

Kære alle

Jeg håber I alle har haft et godt og dejligt nytår, selv om I måske ikke har kunnet holde nytår som vanligt, så alligevel har gode oplevelser fra nytåret.

Som I jo alle nok er klar over er restriktionerne forlænget til foreløbig 18. januar, hvilket medfører at centret fysisk er lukket indtil da. Tiden frem til da, må vi så bruge på at passe på os selv og hinanden og glæde os til vores tur til vaccine.

Jeg håber vi i perioden frem til foråret kan planlægge gode oplevelser fra april og frem, hvor vi forhåbentlig er tilbage igen for fuld styrke og coronaen er mere på afstand. Har du et ønske til aktivitet/arrangement skriv det endelig tilbage – så arbejder vi på det.

Mange nytårshilsner

Lis

I ønskes alle et godt nytår

Posted in Information | Leave a comment

Julehilsner fra Lis

Lis har sendt en julehilsen, som I kan se her.

I ønskes endnu en gang en glædelig jul og et godt nytår

Posted in Hjemmesidegruppen, Information | Leave a comment

Foto fra Birkegårdens haver og Julemærkemarchen

Jeg har modtaget en del billeder fra Lis fra turen til Gyrstinge kro og Birkegårdens haver samt fra Julemærkemarchen. Som det ses af billederne fra Birkegårdens haver var der rig mulighed for at komme i julestemning bare ved at se på belysningen. Billederne kan ses her.

Desværre kommer der ikke nogen billeder fra julefrokost eller juleafslutning i år på grund af corona-restriktionerne. Men I er velkomne til at se billederne fra 2019.


I ønskes alle en glædelig jul og et godt nytår.

Pas godt på jer selv og hinanden. 

Posted in Hjemmesidegruppen, Information | Leave a comment

Tidlig juleferie

Så fik vi atter en nedlukning af Centeret på grund af Corona-virussen – og så midt i juletiden. Vi var sikkert mange, der glædede os rigtigt meget til de mange hyggestunder, som vi plejer at have hvert år på denne tid. Men sådan skulle det desværre ikke blive i år.

Lis har sendt en hilsen fra personalet, som du kan se her.

Vi i hjemmesidegruppen (Kjartan og Bjarne) ønsker jer en rigtig glædelig jul og et godt nytår. 

Posted in GS's ledelse, Hjemmesidegruppen, Information | Leave a comment