Skovtur til Gribsø

Den 20-8-18 var der udflugt til Gribsø. Vejret var fint, og humøret i top. Du kan se foto fra turen ved at klikke her.

Posted in Information | Leave a comment

Videoer

Nu kan du også se videoer på hjemmesiden. Som noget nyt har vi lagt nogle videoer ud på nettet, som du kan linke til fra vores hjemmeside. Her vil vi også fremover vise videoer og diasshow fra særlige begivenheder i GS. Samtidig vil vi også vise nogle af de gamle videoer fra tidligere begivenheder i GS og HAC. Kig på siden. Der vil komme flere links efterhånden. Du kan gå direkte til siden ved at klikke HER.

Posted in Hjemmesidegruppen, Information | Leave a comment

Lidt foto fra Mad for mænd holdets afslutning

Fredag den 13-4-2018 havde Mad for mænd holdet sæsonafslutning. Du kan se lidt foto fra afslutningen her.

Posted in Information | Leave a comment

Åbent hus i GS

Onsdag den 18. april 2018 var der Åbent hus i Centeret. Om formiddagen var der arrangeret arbejdende værksteder, morgengymnastik og Linedance. Om eftermiddagen var der modeshow efterfulgt af kaffe og kage med dertil hørende musik af Harmonikabanden. Mange var mødt op, og det så ud til at alle havde en god dag. Du kan se foto fra dagen her.

Posted in Information | Leave a comment

GS fylder 30 år

Mandag den 16. april 2018 fejrede vi GS’s 30 års jubilæum for centerets brugere. Frederiksborg Amts Avis var forbi, hvilket der blev en fin artikel med billeder ud af. Den kan I se her:

https://sn.dk/Gribskov/Se-billederne-Seniorcenter-fejrede-30-aar-som-samlingspunkt/artikel/739176

Du kan også se foto fra jubilæet her. Der vil senere blive mulighed for at se en video fra dagen på vores infoskærme i Centeret.

Posted in Hjemmesidegruppen, Information | Leave a comment