Juleafslutning for mændenes madhold

Så kan du se foto fra juleafslutningen for holdet Mad for mænd. Som det fremgår af billederne havde de en fin afslutning med deltagelse af hustruer og samlevere.

Du kan se billederne her.

Har du også billeder fra jeres juleafslutning, som du vil vise på hjemmesiden, kan du sende dem til mig på e-mail bldata@mail.dk.

Posted in Hjemmesidegruppen, Information | Leave a comment

Foto fra julefrokost 2019

Den 9-12-2019 var der traditionen tro arrangeret julefrokost. Mange var mødt op og snakken gik lystigt rundt om bordene, mens man nød hinandens selskab og maden. Som sædvanligt et hyggeligt arrangement, bl.a. med stående banko (en ny form for banko, som der vist ikke var mange, der havde prøvet før). Stor tak til vores frivillige arrangører.

Posted in Information | Leave a comment

Julemærkemarch

Foto fra Gribskov Seniorcenters deltagelse i Julemærkemarchen er modtaget fra Lis og Kaj. Du kan se dem her.

Posted in Information | Leave a comment

Foto fra julemarked 2019

I weekenden blev der afholdt julemarked i centeret. Mange var mødt op for at se/købe de mange flotte juleting og nyde den gode julestemning. Du kan se foto fra begivenheden her.

.

Posted in Hjemmesidegruppen, Information | Leave a comment

Mortens eftermiddag

Så er der også lagt lidt foto på hjemmesiden fra Mortens eftermiddag. Det var en hyggelig eftermiddag med god mad og fin underholdning. Stor tak til arrangørerne. I gjorde det supergodt :-D. Foto kan ses her.

Posted in Hjemmesidegruppen | Leave a comment