Åbning af Centeret igen den 11-8-2020

Så er Lis og Stine tilbage på Centeret efter ferien, og der bliver atter åbnet op for aktiviteterne. Det kan du læse meget mere om i dette brev fra Lis: Tryk her.

Håber I alle har det godt. Vi glæder os til at se jer igen 🙂 😎 

Posted in Information | Leave a comment

Feriehilsen fra Lis

Lis har udsendt en feriehilsen på e-mail. Hvis du ikke har modtaget den, kan du se den HER.

I ønskes alle en god sommerferie. Pas godt på jer selv og hinanden 😆 

Posted in Information | Leave a comment

Telt i gården og Corona apps

I forbindelse med Corona-virussen gik alt næsten i stå på Centeret, som tidligere annonceret. Eneste mulighed for at mødes var at være udenfor bygningen. Der blev derfor rejst et telt, hvor man kunne komme og socialisere. Du kan se nogle billeder fra rejsningen af teltet og aktiviteter i og udenfor teltet ved at klikke her.

Og så er kommet en Corona-virus apps til mobilen fra Sundhedsmyndighederne. Den kan du læse mere om her, hvor der også er forklaret, hvor du kan hente den:

https://nyheder.tv2.dk/samfund/2020-06-18-nu-kan-du-hente-danmarks-nye-corona-app-saadan-virker-den?fbclid=IwAR37IKwW5cfqyP_xnAFs9hly4AyY3pM0uZNSKgF5Eu1S_b9GrUPFMDHwosI

 

Posted in Hjemmesidegruppen, Information | Leave a comment

Skridttællerkonkurrence

En glædelig meddelelse fra Lis:

Kære alle

Jeg har i dag fået at vide at vores Skridttællerhold har fået en anden plads i den landsdækkende skridttællerkonkurrence!

Super flot og stort tillykke!

Holdet der består af: Susanne H, Jytte M, Kirsten R, Flemming R Ulla M og Leif H. har tilsammen gået 1.133.433 skridt på 14 dage!! og det udløste således en anden plads og en pokal til vores vinderskab!

Endnu engang tillykke

Lis

Posted in GS's ledelse, Information | Leave a comment

11-6-20 Info fra Lis

Så er der atter nyt fra Lis og Stine med yderligere tiltag for åbning af Centeret. Derudover er der også en invitation til deltagelse i Sankt Hans Bingo via Facebook 😎 . Klik her for at se mere.

Posted in Information | Leave a comment