Fotoalbum 2022

Den 30-8-22 var vi på en eftermiddagstur på Arresø. Vi sejlede med skibet Frederikke. En hyggelig tur, hvor vi blev beriget med fantastiske fortællinger om Arresø og dens historie af et af besætningsmedlemmerne. Undervejs var vi i land ved Ramløse havn og Auderød. Ved Auderød fik vi kaffe og kage.

Atter tilbage til Gribsø på skovtur. Som det ses, var der mange deltagere, og alle nød hinandens selskab.

Den 27-7-22 var Det varme hjørne på tur til Fugleparken, Græsted. Vejret var gråt og efterårsagtigt, men vi undgik da lige regnen. Vi havde alligevel en herlig tur - især Papegøje-showet imponerede os.

Her kan du se lidt foto fra aktiviteter i maj 2022: Cykelholdet, foredrag, have- og udeliv og grillhygge i teltet. Se teksten under billederne.

Den 4. maj 22 var der arrangeret tur med Det varme hjørne til Fredensborg slotshave. Kaj Bang havde fået en ven til at vise os rundt i haven. Det blev til næsten 2,5 times rundtur, hvor vi fik en virkelig lærerig fortælling om haven. Vores guide gjorde det rigtigt godt. Dagen sluttede med at nogle af os deltog i "Vi spiser sammen" arrangementet. Så alt i alt en herlig dag i Seniorcentrets ånd.

22-4-2022 var der afslutning for Mad for Mænd holdet. Som det ses var mange mødt op (inkl. damer) til en storslået menu.

Comments are closed.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers: