Fotoalbum 2021

Atter en skøn eftermiddag i Gribskov Seniorcenter, hvor vi fejrede Mortens eftermiddag med and, risalamande, fin underholdning af Frank og Nellie og amerikansk lotteri. Stor tak til arrangørerne for et godt arrangement

Den 15-9-21 var Det varme hjørne på udflugt til Hundested Sand. Vi startede med en "let" anretning på Hundested Bryghus. Derefter gik vi over og så udstillingen. Man kunne godt ane, at det var sidste udkald til at se udstillingen. Men trods vejr og tid var det stadigvæk nogle fantastiske kunstværker.

25-8-21 var der arrangeret grill efterfulgt af en legekonkurrence. Det hele foregik på Centeret, og alle så ud til at hygge sig. Et dejligt arrangement med god mad og godt selskab.

I maj-juni var der arrangeret 3 fællesfrokoster for Centerets medlemmer: 26-5, Pinsefrokost Menu: Stegt kylling over/underlår med hvidkålssalat og kartoffelsalat. 10-6, Salat og brød - solformørkelsesbriller er inkl. 24-6, Sommerfrokost Menu: Tarteletter med 2 slags fyld herefter kaffe med dessertkage. Det var tre vellykkede arrangementer, hvor man havde rig mulighed for at komme ud af Corona-isolationen. Her kan du se lidt foto fra det sidste arrangement

Den 22-6-21 var det endeligt muligt at gennemføre den Corona-forsinkede Bakketur. Turen blev gennemført i dejligt vejr. Der blev serveret lækker mad og efterfølgende var der mulighed for på egen hånd at nyde Bakkens mange forlystelser. Det så dog ud til at flere blot foretrak at nyde en lille is eller andre lækkerier. Alt i alt en pragtfuld tur med dejligt samvær.

Den 15-6-21 var der arrangeret tur til Holmegård Værk, Nordens nye museum for glas, keramik og design. Da vi ankom, fik vi en rundvisning i de spændende omgivelser. Frokostbuffeten nød vi på værkets restaurant, hvorefter der var tid på egen hånd i udstillingerne. Samlingen rummer 42.000 stykker glas og Kahler- samlingen består af 6000 stykker keramik. Her kan du se lidt foto fra samlingen.

Den 26-5-21 var "Det varme hjørne" på tur til Frederiksborg slot, hvor man nød slotshaven efterfulgt af en kaffetår i skønne omgivelser.

Comments are closed.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers: