GS i julens tegn og Follow-knappen

Som sædvanlig foregår der rigtig meget i GS i december måned. Du kan nu se billeder og video fra nogle af disse begivenheder under Fotoalbum 2018 og Videoer

Flere har bemærket, at Follow-knappen i nederste højre hjørne ikke fungerer. Når man klikker på knappen, kommer der et lille vindue op, hvor man skal indtaste sin e-mail adresse. Derefter klikker man på “Sign me up”. Dette medfører, at man får tilsendt en e-mail til den e-mail, som man indtastede. Ved at følge instrukserne i denne e-mail, accepter man, at man får tilsendt en e-mail, når der er nye indlæg på hjemmesiden. Flere har bemærket, at de ikke får nogen e-mail fra hjemmesiden. Dette kan skyldes, at e-mailen fra hjemmesiden er blevet lagt i Spam-mappen. Så check din Spam-mappe, hvis du ikke har fået e-mailen i din indbakke !!

HjemmesidegruppenPermalink

Comments are closed.